Artizanat
Calendarul Maramuresului

Descarcati "Calendarul Maramuresului" in format .pdf

Numărul 10-11 / noiembrie 2009 – noiembrie 2010, an V, al Calendarului Maramureșului a fost realizat în cadrul proiectului "Memoria Gestului - Element Patrimonial Între Uitare, Salvare și Devenire" (Proiect finanţat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein si Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European.), derulat în parteneriat cu MUZEUL JUDEŢEAN DE ETNOGRAFIE ŞI ARTĂ POPULARĂ BAIA MARE și se poate descărca în format digital de pe pagina proiectului, la adresa: Materiale

Numărul curent, 12 / aprilie - noiembrie 2012, an VI, al Calendarului Maramureșului a fost realizat în cadrul proiectului "Recuperarea Modelelor Străbune - din sertarele muzeului: de la bunici la strănepoți " (Proiect cultural finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional), și se poate descărca în format digital de pe pagina proiectului: broderie.fundatia-iuga.ro, din secțiunea: Materiale

Link-uri utile
Acest site web nu reprezintå în mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Întreaga råspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. “Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.